• Home
  • /NOTÍCIES
  • /Què importa en els nous mitjans de comunicació?
Què importa en els nous mitjans de comunicació?

Què importa en els nous mitjans de comunicació?

Com ha de ser la comunicació en el futur? Les possibilitats són moltes amb la irrupció de les Noves Tecnologies. Les possibilitats i els reptes en aquest aspecte són moltes. És per aquest motiu que l’estudi realitzat per la Universitat Ramon Llull de Barcelona llança interessants idees cap a on han d’anar les comunicacions.

Segons l’estudi les publicacions com diaris o televisions han de tenir en compte els següents elements: el big data (46,2%), la internet de les coses (34,5%), la realitat virtual (14,2%), la intel·ligència artificial (12,4%), la smart TV (11,9%), els wearables (9,1%) i el blockchain (6,9%).

L’estudi revela més elements interessants. La majoria de les persones participants en aquesta recerca pensen que més que les tecnologies emergents serà la tecnologia qui determini el futur de les comunicacions.

Existeixen més elements que condicionaran les comunicacions del futur segons l’estudi: la competència, el clima polític o la regulació de la política són alguns dels ítems que tindran molta importància per establir el nou paradigma.

D’altra banda, els ocupadors dels mitjans de comunicació tindran molt més en compte l’experiència dels aspirants que el seu caràcter emprenedor.

En definitiva, importen molt més els elements que des de sempre importen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*