• Home
  • /NOTÍCIES
  • /Aprofita les xarxes socials per fer créixer el teu negoci amb aquests consells
Aprofita les xarxes socials per fer créixer el teu negoci amb aquests consells

Aprofita les xarxes socials per fer créixer el teu negoci amb aquests consells

Les xarxes socials han revolucionat el món. Ara, els temps d’usos dels mòbils cada cop són més alts i amb pocs anys es té accés a tot l’ecosistema digital.

Els negocis tenen la seva presència a xarxes socials, però en un món on hi ha tantes persones i tants negocis, diferenciar-se és clau.

No només s’ha de publicar a les xarxes socials, també s’ha de fer un contingut de qualitat. No et perdis aquests consells per fer créixer el teu negoci.

Consells per créixer en les xarxes socials del teu negoci

La qualitat és clau a les xarxes socials

Publica contingut visualment atractiu i rellevant per la teva audiència. Vídeos ben produïts i textos persuasius per destacar-te entre la competència de les xarxes socials.

Per això pots comptar amb una agència de comunicació que tingui el material i els professionals necessaris per crear aquesta mena de contingut. La Ciutat Comunicació és un bon aliat. 

Defineix el públic objectiu

Abans de crear contingut, identifica el teu públic objectiu. Comprendre qui són els teus seguidors potencials us permetrà adaptar el vostre contingut.

Manté una constància en la publicació

Estableix un calendari de publicacions i no fallis.

La freqüència de les vostres publicacions dependrà de les preferències de la vostra audiència. Estigues actiu i compromès per mantenir la rellevància en el feed. Si necessites treure’t aquest mal de cap pots contactar amb nosaltres.

Utilitza estratègies de màrqueting pagat de manera intel·ligent:

Complementa la teva estratègia orgànica amb publicitat pagada.

Plataformes com Facebook i Instagram ofereixen opcions de segmentació avançada que et permeten arribar específicament a la teva audiència.

Destina un pressupost adequat i fes un seguiment dels resultats per ajustar la teva estratègia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*