Facebook Business i els seus beneficis

Facebook Business i els seus beneficis

Coneixes el Facebook Business?

Es tracta d’un servei per a negocis de qualsevol mida amb el qual pots augmentar la presència digital i les vendes a través d’una de les majors xarxes socials del món. Internet ha revolucionat la forma en com ens comuniquem i les xarxes socials ja són part de la nostra vida quotidiana. Les opcions abunden, però Facebook és el campió mundial en la preferència dels usuaris.

Tant d’èxit va cridar l’atenció dels seus desenvolupadors, que van decidir crear un recurs orientat a les empreses. Al cap i a la fi, per vendre bé, un negoci ha de ser on són els seus clients, oi?

Descobreix què és Facebook Business

Facebook Business és una pàgina empresarial que li permet a una marca interactuar i comunicar-se amb el seu públic.

També conegut com “Fanpage”, el servei compta amb característiques que no té un perfil personal: Facebook Business Manager, una mena d’administrador de negocis que et permet tenir el control de la pàgina, els anuncis i els perfils en un sol lloc.

Si ets un professional liberal o tens un negoci, aquest és un recurs indispensable, ja que mitjançant ell podràs augmentar la teva presència en l’univers digital difonent els teus productes i serveis de manera ràpida, eficient i econòmica.

Per això, podem dir que Facebook Business és una eina d’alt valor per a les empreses contemporànies. Amb ell, el teu negoci tindrà a Internet una presència potent.

Coneix els beneficis de Facebook Business per al teu negoci?

Abans de parlar sobre els beneficis d’aquest recurs ens agradaria preguntar-te el següent: creus que ja aprofites tot el potencial de les xarxes socials?

Fixa’t en els principals beneficis d’aquesta eina:

1. Aporta credibilitat comercial
Una de les estratègies més efectives per augmentar el valor d’una marca i generar credibilitat és separar el personal del que és professional.

La pàgina de l’empresari no pot ser la mateixa que la pàgina de l’empresa, ja que la “Fanpage” s’ha de centrar en les estratègies de màrqueting i en la interacció amb el client.

Tots tenim una vida fora de l’univers professional i això deu estar molt ben delimitat. Al cap i a la fi, les fotos d’un cap de setmana amb els amics no són en absolut un contingut rellevant per als teus clients.

Així, quan crees un perfil empresarial augmentes la credibilitat del teu negoci i el públic el passa a percebre com una iniciativa seriosa i ben centrada, el que genera compromís i respecte.

2. Proporciona més seguretat per a l’empresa
Un altre dels interessants diferencials del Facebook Business Manager consisteix en que quan tens una pàgina específica per al teu negoci pots oferir-hi diversos mètodes de pagament, el sistema protegeix a més les teves dades financeres i bancàries amb un alt nivell de seguretat.

Disposes fins i tot d’opcions per rebre diners de patrocinis, i sense tenir, per exemple, que limitar-te a informar les dades d’un compte per a rebre dipòsits al teu perfil personal.

3. Permet l’accés mitjançant múltiples dispositius
Facebook Business també li permet a l’usuari administrar la pàgina a través de nombrosos dispositius. La plataforma és responsiva, és a dir, que permet l’accés per ordinador o smartphone.

Aquesta funcionalitat és molt important per a l’empresari, ja que l’ajuda a comunicar-se amb els seus clients de manera ràpida i senzilla. Per això, n’hi ha prou simplement amb descarregar l’aplicació i començar a gaudir dels avantatges de la mobilitat en l’administració de la pàgina.

4. Facilita la gestió d’alertes i notificacions
La comunicació amb el públic és un factor essencial perquè una empresa creixi. I és que ja no és suficient estar en les xarxes socials, cal lliurar contingut de qualitat, respondre dubtes, escoltar crítiques i ser veritablement actiu.

Aquesta tasca es torna molt més simple amb l’ajuda de Facebook Business. A la pràctica, classifiques les notificacions, estableixes alertes i les administres d’acord amb el que consideris més important.

5. Mostra dades sobre els seguidors
Finalment, és important tenir en compte que l’aplicació t’ofereix diverses mètriques que t’ajudaran a conèixer millor als teus seguidors, el que resulta essencial per planificar les teves estratègies de màrqueting.

A l’apostar per una pàgina corporativa tindràs accés a dades estadístiques importants sobre el teu públic, com l’edat, el sexe i la localització geogràfica.

A més a més, alguna vegada has pensat en veure les altres pàgines que al teu públic també li agrada seguir? A la secció “A les persones també els agrada”, podràs veure les pàgines més populars entre els teus seguidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*